Wil je geen diploma halen voor de bindweefsel- of huidverbeterende massage halen maar wil je wel de basistechnieken onder de knie krijgen? Ben je daarnaast gediplomeerd schoonheidsspecialiste? Dan kun je deelnemen aan de workshop Deep Skin Bindweefselmassage voor het gezicht.

Je kunt kiezen tussen de online workshop (deel 1 en deel 2) en/of een live workshop.

Als je de online workshop hebt gevolgd dan kun je nog een live workshop van een anderhalf uur doen. In deze workshop bekijk ik wat je basisniveau is en gaan we daarop voortborduren. Dus, hoe beter jij de technieken hebt geoefend met de video’s hoe meer je uit deze workshop kunt halen!

Als je alleen de live workshop van de Deep skin bindweefselmassage doet dan volg je twee privélessen van twee uur. In de eerste les krijg je een basismassage aangeleerd waarmee je direct in de salon aan de gang kunt. In de tweede les gaan we deze basismassage uitbreiden en eventueel je techniek verbeteren. Deze massage is alleen te boeken door officieel gediplomeerde schoonheidsspecialisten, omdat een gedegen kennis van de huid noodzakelijk is.

Je kunt beide opties van de live workshop individueel of met collega’s volgen. Het is de bedoeling dat je elke les een model meeneemt. Er is ook een mogelijkheid om op je collega te werken, alleen dan heb je een langere les nodig.

Bekijk de prijzen

Hoog slagingspercentage

Met mijn cursussen wordt de kans op slagen groter.

15 jaar ervaring

Als docent en assessor.

Maatwerk

De inhoud en duur van de cursus zal in overleg worden samengesteld.

Erkend assessor

Geaccrediteerd bij het kwaliteitscentrum.

Tijden en data in overleg

Persoonlijke bijscholing wanneer het jou uitkomt.

Alleen of in een groep

Cursussen kunnen alleen in of in groepsverband worden gevolgd. Max. met 4 deelnemers.

Succesverhalen

Op een zeer prettige, duidelijke en rustige manier is Gudrun in staat massagetechnieken over te brengen op collega’s en (bijna-)collega’s.
Door haar flexibiliteit en gastvrijheid is waar zij de lessen geeft ook nooit een probleem.
Cordula PrentSchoonheidsinstituut Believe in Beauty

Offerte – informatie aanvragen

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel een reactie