De bindweefselmassage is een hot topic

En vandaag leer je hem op je gemak in mijn gratis videotraining

Ontvang de GRATIS videotraining

* indicates required

Wat leer je in deze videotraining?

Deze video is een onderdeel van de gehele Deep skin bindweefselmassage. Je leert 3 grepen stap voor stap uit te voeren. Niet alleen in beeld, maar ik praat je er ook doorheen.

 

 

U-tjes

Ik laat je de U-tjes zien; een techniek die de klant moet voelen als een prikkel. Je ziet de huid rood worden. Het is de bedoeling dat je de huid tot het uiterste rekt.

Harmonicagriff

De harmonicagriff is een techniek waar je niet alleen het weefsel opdrukt maar waar je het ook maximaal rekt.

Gewebswäsche

Als laatste leer ik je de gewebswäsche een diepe bindweefselgreep die het weefsel los rolt. De fibroblast reageert op de druk en trek die in het weefsel wordt gegeven door het weefsel te versterken met collageen.

Download de videotraining

Danjewel Gudrun!

“De bindweefselmassage workshop is echt een aanrader! Binnen een dag complete gelaatsbindweefselmassage geleerd. Veel tips erbij gekregen. Dankjewel Gudrun en tot de volgende keer!”

Geplaatst door Agnieszka Barteck

Mijn naam is Gudrun Has

Ik ben allround schoonheidsspecialiste en docente in vrijwel alle specialisaties. Ben je benieuwd naar bindweefselmassage en wat dit voor jouw salon en je klanten kan betekenen, maar is je salon door omstandigheden nu even gesloten? Dan is deze gratis videotraining echt iets voor jou.