De Shiatsu massage is een heerlijk ontspannende drukpuntmassage. De massage heb ik aangeleerd gekregen van Ronald Riksen.

Buiten dat de massage ontspannend is, kan deze ook worden toegepast op allerlei huidproblemen zoals acne, vochtarme huid en huidveroudering.

Wil je examen doen dan heb je vijf praktijklessen nodig van anderhalf uur. De theorie kun je thuis leren met het lesboek die aan te schaffen is in de webshop. Als je alleen de massage wilt leren dan heb je drie lessen van anderhalf uur nodig of je kunt kiezen voor de online workshop ‘Shiatsu Facelift massage’.

Bekijk de prijzen

Hoog slagingspercentage

Met mijn cursussen wordt de kans op slagen groter.

15 jaar ervaring

Als docent en assessor.

Maatwerk

De inhoud en duur van de cursus zal in overleg worden samengesteld.

Erkend assessor

Geaccrediteerd bij het kwaliteitscentrum.

Tijden en data in overleg

Persoonlijke bijscholing wanneer het jou uitkomt.

Alleen of in een groep

Cursussen kunnen alleen in of in groepsverband worden gevolgd. Max. met 4 deelnemers.

Succesverhalen

Ik had snel een professionele update nodig, in huid verbeterende massage en shiatsu. Nou, die was er in de vorm van Gudrun! Met onmiddellijke ingang was ze daar om mij als super coach bij te spijkeren. Beter kon eigenlijk niet, en voor iedere vraag benaderbaar! Precies wat ik zocht, professioneel, vakbekwaam, helder en dicht bij de bron. Volledige op de hoogte van de laatste wijzigingen en updates. Super flexibel, hoge kwaliteit en een hele aardige dame!
Jeanette AkseSalon Pure Green

Offerte – informatie aanvragen

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel een reactie

[contact-form-7 id=”604″ title=”Offerte”]