Met de camouflagetechnieken kun je verschillende cliënten goed helpen om hun opvallende plekjes en vlekjes minder zichtbaar te maken. Ik werk voor deze cursus met de producten van Dermacolor, een product dat dekkend is en watervast. Tijdens de eerste les kun je met mijn producten werken, daarna is het raadzaam zelf een pakket aan te schaffen. De techniek is niet moeilijk om aan te leren. Je moet wel veel oefenen om goed de kleur te kunnen bepalen.

Camouflage is een specialisatie die bij ANBOS geregistreerd kan worden. Cliënten kunnen, mits zij hiervoor extra verzekerd zijn, in aanmerking komen voor vergoeding via de verzekering.

De theorie kun je thuis leren met het lesboek die te verkrijgen is in de webshop.

Bekijk de prijzen

Hoog slagingspercentage

Met mijn cursussen wordt de kans op slagen groter.

15 jaar ervaring

Als docent en assessor.

Maatwerk

De inhoud en duur van de cursus zal in overleg worden samengesteld.

Erkend assessor

Geaccrediteerd bij het kwaliteitscentrum.

Tijden en data in overleg

Persoonlijke bijscholing wanneer het jou uitkomt.

Alleen of in een groep

Cursussen kunnen alleen in of in groepsverband worden gevolgd. Max. met 4 deelnemers.

Succesverhalen

Ik heb twee persoonlijke lessen gevolgd bij Gudrun als voorbereiding op mijn praktijkexamen acne. Omdat ik al ruim 15 jaar als schoonheidsspecialiste werk heb ik thuisstudies gedaan met o.a. een lesboek van Gudrun en twee praktijklessen. De persoonlijke en privélessen waren voor mij duidelijk en ik heb voor het examen de punten op ‘i’ door Gudrun geleerd.
Mocht je al veel praktijk ervaring hebben dan is denk ik de thuisstudie voor de theorie voldoende, maar de privélessen bij Gudrun leveren zeker een positieve bijdrage voor een goed eindresultaat bij het acne examen.
Ilona WesteraSchoonheidsinstituut Believe in Beauty
Gudrun is voor mij de perfecte trainer geweest voor mijn acne specialisatie. Na vier privé praktijklessen kon ik op voor het examen en ben in een keer geslaagd.
Ook heb ik bij haar een stuk van huidverbeterende massage gedaan en ook daar gaf zij goed en duidelijk les. Ik kan Gudrun zeker aanbevelen als trainer voor alle opleidingen en ook de specialisaties.
Gea de HaanSkin Perfect
Op een Anbos symposium hoorde ik over Gudrun Has, zij gaf privélessen voor de Anbos specialisaties. Toen ik had besloten mijn acne specialisatie te gaan halen heb ik Gudrun gemaild. Vanaf het eerste moment was het contact goed. De lessen waren perfect afgestemd op wat er voor mij nodig was. Het resultaat? Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijkexamen acne bij de Anbos. Gudrun, bedankt voor je lessen en ondersteuning. Bij een volgende specialisatie kom ik zeker weer naar jou!
Brenda BaxThe Beautycompany
In 2014 besloot ik om de specialisatie acne te halen via de Anbos. Aangezien ik al een aardige tijd in het vak zit en een drukke salon heb, was het voor mij niet haalbaar om echt een opleiding acne te volgen.
Via de Anbos vroeg ik of er ook privéles mogelijk was en dat bleek zo te zijn. Ik werd doorverwezen naar Gudrun Has. Ik heb contact gezocht met Gudrun en uitgelegd wat mijn wensen waren. Als ondernemer begreep zij mij direct. Ik heb via haar het cursus boek aangeschaft en een aantal privélessen afgesproken. Ik heb 3 privélessen bij haar gevolgd. Ze is echt een vakvrouw en weet exact waar ze bij moet sturen. Ik heb mijn specialisatie in 1x gehaald en heel blij met de ondersteuning die ik van Gudrun heb gekregen.
Op dit moment ben ik bezig met de specialisatie huidverbeterende massage via de Anbos. En wederom heb ik het cursus boek aangeschaft van Gudrun, welke zij zelf heeft geschreven, en een aantal privélessen afgesproken. In November ga ik examen doen. En ik verwacht natuurlijk een diploma.
Kan ik Gudrun aanraden? Ja! Het is een vakvrouw in hart en nieren en kennis overbrengen is ook echt een vak en dat kan ze als geen ander.
Sheila van LimptFace & Body lounge

Offerte – informatie aanvragen

  • Geheel vrijblijvend
  • Snel een reactie